Opsøgende salgsarbejde - vi giver dig adgang til nye kundeemner

Opsøgende salgsarbejde

Vi giver dig adgang til nye kundeemner gennem en kvalificeret mødeopsætning. Få salgsmøder lagt direkte i din kalender og adgang til den rigtige beslutningstager.

Hvad opnår du

Hvilke fordele er der

Et godt projektgrundlag giver de bedste resultater

Ethvert projekt er unikt og kræver en helt særlig opmærksomhed for at blive den succes, som både du og vi ønsker.

Vi forbereder os derfor grundigt. Og tilsammen med et indledende, dybdegående interview af dig kommer vi hele vejen rundt om dit salgsprojekt. På basis deraf er vi godt på vej til at etablere flere salgsmuligheder for dig og din virksomhed.

Projektopstart

Inden vi søsætter dit projekt, gennemfører vi et tilbundsgående interview af dig. Det danner grundlaget for en detaljeret projektbeskrivelse og klæder os godt på til at være din forlængede salgsarm.  

Vi afklarer blandt andet: 

Alt dette danner grundlag for en detaljeret projektbeskrivelse og forbereder os på at være din repræsentant i projektperioden.

Markedskontakt

InDuet udvælger den konsulent, som bedst matcher din opgave i forhold til fagområde, sprogkundskaber og erfaring. Den pågældende konsulent vil være din kontaktperson gennem hele projektet.

Efter nogle timers udringning får du en tilbagemelding på den respons, vi har oplevet, så der er mulighed for at justere til, hvis det skulle være nødvendigt. 

Hvis vi har fået adgang til din kalender, vil møderne blive lagt ind direkte, og vi sender også mødeindkaldelse til kunden.

Du modtager desuden en mail med baggrundsinformation, og dagen før mødet, sender vi en e-mailnotifikation til kunden.

 

Se også vores produktblad for en printvenlig version.