Opsøgende salgsarbejde - vi giver dig adgang til nye kundeemner

Markedskontakt

Du har ambitionen, strategien og det gode produkt. Vi har indsigten, netværket og teknisk forståelse. Sammen kombinerer vi disse egenskaber og opnår resultater.

Vi etablerer kontakten til dine nye kunder, samtidig afdækker vi deres krav til dig som leverandør, på den måde kommer du på forkant med markedets udvikling og øger dine muligheder for en jævn tilgang af nye salgsmuligheder.

Hvad opnår du

Hvilke fordele er der

Projektopstart - Godt begyndt er halv fuldendt

Vi forbereder os grundigt. Du fortæller os om din virksomhed, dine produkter samt dine mål for vores samarbejde. 

Vi stiller både de ”dumme” og udfordrende spørgsmål, sammen kommer vi hele vejen rundt om dit projekt, måske også med nogle nye vinkler på din salgsudvikling. Vi afklarer blandt andet: 

På mødet får vi også fastlagt en række praktiske forhold omkring opsætning af IT, kommunikation mv.

Herefter udarbejder vi en projektbeskrivelse, og når den er godkendt, og de praktiske forberedelser er på plads, kan vi komme igang med at kontakte markedet.

Produktion - Markedskontakt

InDuet sætter altid to konsulenter på en opgave. Konsulenterne er nøje udvalgte, så de matcher din opgave i forhold til erfaringer, fagområde og sprogkompetencer men også i forhold til personlighed og kemi, du skal føle dig godt repræsenteret. Én af konsulenterne vil være din faste kontaktperson gennem hele projektet.

Når vi har indsamlet den nødvendige viden om markedet og dine potentielle kunders krav til dig som leverandør, begynder kontakten til de udvalgte beslutningstagere.

Efter første arbejdsdag får du en tilbagemelding på den respons vi har oplevet, viser det sig nødvendigt justeres vores arbejdsramme.

Du bestemmer udmøntningen af den kontakt vi etablerer, ønsker du at få kunderne på besøg? vil du komme til dem? skal I mødes on-line? eller noget helt fjerde? Det vigtige i vores ydelse er, at du forud for hver aftale altid modtager baggrundsinformation så du møder velforberedt op.  

Fortrolighed

Når du samarbejder med InDuet, ansætter du en salgs kompetence. Mens vi arbejder på din opgave, gør vi det altid i dit navn. Alt hvad vi laver sammen, sker i fortrolighed – Derfor samarbejder vi aldrig med konkurrerende virksomheder på samme tid.

Når vi har løst din opgave, får du vores rapporter og databaseudtræk – samtidig sletter vi filer og backup her hos os – Vi sælger kun ting én gang.