Ydelser

Vores ydelser

Er du sælger, salgschef, projektsælger eller direktør i en industrivirksomhed? Vi udvikler dine salgs- og lederkompetencer igennem intensiv én-til-én træning.

Derudover stiller vi skarpt på dine salgsmuligheder, når du overdrager salgsarbejdet til os.

Vi arbejder strategisk- såvel som operationelt med salget og indsamler viden om dine markeder og kunder så du kan sætte retning for din salgsudvikling. 

Opsøgende salgsarbejde

Salgsarbejde

Vi finder dine potentielle kunder og vi afdækker deres krav til dig som leverandør så du er på forkant med markedets udvikling. Vi formidler dig kontakt til beslutningstagere blandt potentielle kunder i ind- og udland.

Intensiv 1:1 salgstræning

Salgstræning 1:1

Opnå større gennemslagskraft og stærkere resultater gennem intensiv én-til-én træning i salg og ledelse fordelt på 4 moduler. Vi tilbyder også kurser og træningsforløb skræddersyet til jeres virksomhed.

Salgsledertræning 1:1

Frigiv dit fulde potentiale som salgsleder og skab endnu flere resultater gennem intensiv én-til-én træning fordelt over 9 moduler. Effektfuld træning tilpasset dine behov og ønsker med afsæt i dine aktuelle ledelsesopgaver.

Kunderelationsstyring

Kunderelationsstyring

Lad InDuet holde styr på dine kundedata og få mere tid til salgsarbejdet. Ring dine informationer ind mellem salgsmøderne, få professionel sparring og kom hurtigt videre – uden at data går tabt.