det passer sammen

Referencer

Her er, hvad et lille udvalg af vores kunder siger. Kontakt os gerne for en dialog om hvad vi kan gøre for jer. 

”Hos InDuet opnåede vi en klart bedre forståelse for, hvilke forretningsmæssige muligheder vi bør overveje.”
Hans Jørn Paulsen
Partner og Arkitekt, gpp arkitekter a/s
"Hos InDuet fik jeg sparring om salgsteknik og input til, hvordan jeg kommunikerer effektivt med forskellige typer i kundens organisation."
Jan Jacobsen
Salgschef, Hydraflex A/S
”Hos InDuet fik vi kontakt til kvalificerede samarbejdspartnere i forbindelse med udvikling af en ny teknologi. Formålet var at etablere kontakt til videnspersoner i operatørernes organisationer – og det lykkedes til vor fulde tilfredshed.”
Christian Buur
Adm. direktør, Unisense A/S
”Alle er blevet bedre til at ramme hinanden og kommunikere tydeligere, fordi vi er blevet klædt bedre på. Det har kunnet mærkes både på samarbejdet og i kundehåndteringen.”
Carsten Løppenthin Møller
Salgs- og Marketingschef, FP Gruppen

“Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at vi kunne flytte os så meget. Det er langt over det, jeg havde turdet håbe på”

GW Sprinkler A/S gik fra at være amerikansk ejet over til at være en del af en kinesisk koncern. Efter noget tid blev det nødvendigt at se på organiseringen af salget, og i stedet for at ansætte salgschefer besluttede man sig for at udvikle de erfarne medarbejderressourcer, der allerede var til stede.

Vores to meget rutinerede eksportassistenter, som har været hos os i små 25 år, og jeg selv med baggrund inden for supply chain, har været på individuelle salgstræningsforløb hos InDuet.
Vi har alle fået et markant løft og i forhold til det, jeg allerede har oplevet på nuværende tidspunkt, er jeg meget spændt på, hvor vi er om et år.

Jeg havde set på forskellige salgskurser for såkaldte ’rigtige’ sælgere, men der er ingen tvivl om, at vi ville være gået ’forskrækkede’ derfra. I dialogen med InDuet oplevede jeg god rådgivning, og jeg fik afklaret, hvad vi havde behov for. På den baggrund blev vi klædt godt på og fik skabt en forventningsafstemning.

De individuelle forløb var en nødvendighed og gjorde hele forskellen. Vi blev mødt der, hvor vi var. Fik et boost og motivation – og nok så vigtigt: troen på at vi kan bidrage i salget, derfra hvor vi hver især kommer. Vi har fået fokus på at arbejde med opgaven som et team, og det giver os ny gejst.

Træningen var tilrettelagt, så der var plads til at arbejde med tingene ind imellem hvert modul. På den måde blev vi ’kaldt tilbage’ til det, og vi blev fastholdt i den nye virkelighed. Det gav os mentalt plads til at indstille os til det, vi havde lært, så vi kunne tage det hele ind.

Vi sagde til InDuet, at vi havde en udfordring og spurgte, om de kunne hjælpe. Det svarede de ’ja’ til. Og det har de gjort! 

Brian Kjeldsen Jensen, Operation & Supply Chain Manager
GW Sprinkler A/S

Om GW Sprinkler A/S
GW Sprinkler A/S er en førende global producent og leverandør af komponenter i overlegen kvalitet til vandbaserede brandbeskyttelsessystemer. Firmaet blev grundlagt i 1955 og betjener i dag kunder i mere end 50 forskellige lande.

”Jeg lærte rigtig meget om mig selv, som jeg kan bruge i salget”

Det passede super godt til mig.

Jeg har deltaget i et Individuelt Salgstræningsforløb hos InDuet, fordi jeg oplevede et behov for at efteruddanne mig indenfor salget og for at styrke mine kompetencer indenfor salg specielt til industrien.

InDuet hjalp mig gennem et salgstræningsforløb som var modulopbygget, men som også gav god plads til at inddrage oplevelser fra min praktiske hverdag. Noget, jeg var specielt glad for, var den personlige træning jeg fik i forløbet og specielt kunne jeg godt lide at John fra InDuet selv havde en solid salgsbaggrund fra Industrien. Jeg vil varmt anbefale InDuet til andre, der har behov for at styrke deres salgskompetencer igennem et motiverende forløb der giver færdigheder som direkte kan bringes i spil i dagligdagen.

Maj Winther Møller, salgschef
BIC Electric Sp. z o.o. 

Om BIC Electric
BIC Electric er en international el-teknisk & mekanisk servicevirksomhed specialiseret i at arbejde på tværs af landegrænserne og leverer højt kvalificerede teams af ingeniører og teknikere til montage-, installation- og commissionerings-opgaver over hele kloden.

”Missionen var at blive klogere på mine medarbejdere og for mine medarbejdere at blive klogere på hinanden, sig selv og kunderne”

FP Gruppen stod over for at skulle sammenlægge to salgsafdelinger fra to søsterselskaber. De valgte at inddrage InDuet for at styrke salgskompetencerne ud fra et fælles udgangspunkt samt at højne samarbejdet i den nye afdeling. 

Alle er blevet bedre til at ramme hinanden og kommunikere tydeligere, fordi vi er blevet klædt bedre på. Det har kunnet mærkes både på samarbejdet og i kundehåndteringen. Der er blevet opbygget selvtillid ved det enkelte skrivebord, og alle arbejder ud fra, at der er stor værdi i at skabe en dialog – at tage telefonen og forstå den type, man har i den anden ende.

Det individuelle forløb var helt afgørende for, at alle kastede sig ind i det. Det er nødvendigt at blotte sig en smule og erkende nogle ting, og så man er nødt til at sænke paraderne. 

Vi følte os trygge og lyttet til hos InDuet. Det var Alfa og Omega for os ikke at blive presset ned i en standardkasse men i stedet at blive hørt, så der kunne laves en løsning med det, der gav mening for os. Indholdet blev løbende tilpasset, efterhånden som nye behov og vinkler dukkede op hos os. 

Mit første indtryk af InDuet var en høj grad af troværdighed, og på det udgangspunkt fik jeg hurtigt tillid til, at vi ville være i gode hænder. De har været professionelle hele vejen igennem og udvist den nødvendige fleksibilitet. 

InDuet ramte i den grad inden for skiven. Vi skal selvfølgelig være opmærksomme på, at forandringerne også skal drives videre internt bagefter – og det er vi. Vores forventning er at bygge videre med næste etape og fylde endnu mere salgsteknik på. 

Carsten Løppenthin Møller, Salgs- og Marketingschef
FP Gruppen 

”Det har givet mig rigtig meget på det personlige plan, og jeg har rykket mig en del” 

Lea Louise Strøm var en af de medarbejdere, der deltog i FP Gruppens forløb i samarbejde med InDuet. 

Det individuelle forløb giver mere tryghed, når det er meget personlige ting, man går igennem, så jeg vil helt klart foretrække det på den måde. Jeg er blevet mere sikker på mig selv i det, jeg laver – også når jeg skal ud til kunder. Det kunne godt være lidt en udfordring før, hvilket er blevet meget bedre nu. 

Hvis jeg blev tilbudt flere tiltag, hvor InDuet er involveret, ville jeg bestemt hverken være skræmt eller tilbageholdende. Tværtimod! 

Lea Louise Strøm, Account Manager
FP Gruppen

Om FP Gruppen
Med mere end 30 års erfaring har FP Gruppen specialiseret sig i produktion af facader, glastage, automatiske døranlæg samt døre og vinduer i aluminium, træ, træ/alu, glas, plast og plast/alu.

 

”Der blev stillet krav, og det kunne jeg godt lide – det virkede! Jeg glædede mig til hvert eneste modul”

Medejer, Per Møller, der er uddannet produktionsteknolog, fik det overordnede salgsansvar i virksomheden og følte derfor et behov for at søge ny viden.

Det intensive 1:1-forløb fungerede rigtig godt for mig. Jeg havde ikke prøvet den form før, men jeg havde brug for, at der blev kørt mere direkte på mig, så det kunne blive fokuseret og koncentreret. Der blev stillet krav, så jeg kunne ikke bare møde op og tro, at ’det går nok’ – jeg var nødt til at være forberedt. 

Det gjorde helt sikkert en stor forskel, at jeg skulle arbejde konkret med tingene imellem modulerne, så teori og praksis fulgtes ad. Jeg har fået nogle nye, konkrete værktøjer og er blevet opdateret på områder, som jeg allerede vidste noget om. Særligt personanalysen har lært mig meget, og det har givet interessante samtaler både privat og arbejdsmæssigt. Jo bedre man bliver til det, jo mere bruger man det, er min oplevelse.

Hvis jeg skulle give et godt råd til andre, der skal i gang med et forløb hos InDuet: Vær godt forberedt på de emner og problemstillinger, du ønsker belyst. InDuet har højt kvalificerede folk, og de er interesserede i at give viden fra sig. Forventningerne bliver løbende afstemt, og det giver mulighed for at lave tilpasninger hen ad vejen alt afhængig af ønsker og behov.

Jeg ville ikke tøve med at sende andre i retning af InDuet. Det har været et særdeles motiverende og udbytterigt bekendtskab for mit vedkommende.

Per Møller, salgschef
K.S.M. Kragelund ApS

Om K.S.M. Kragelund ApS
KSM er en moderne smede- og maskinfabrik, der udfører alle former for underleverandør-arbejde inden for svejsning og skæring samt valse-, bukke- og savearbejde. Derudover har KSM egen produktion af kranværktøj under navnet HEMA Kranudstyr. Virksomheden blev etableret i 1961 og har i dag ca. 80 medarbejdere.

Den individuelle samtale stikker dybere

Helle Hollmann, Salgschef hos EcoOnline ville gerne sætte fokus på sit teams udviklingsmuligheder, trivsel og motivation. Derfor henvendte hun sig til InDuet …

– En i mit netværk havde talt godt om InDuet, og jeg oplevede selv en god connection og åben dialog, hvilket er meget vigtigt for mig. 

Jeg kunne godt lide, at forløbet var tilrettelagt som individuelle samtaler og med afsæt i profilværktøjet e-stimate. Det gav mulighed for at gå ærligt til sagen og for at sætte fokus på personlige kompetencer og personlig udvikling.

Selvom forløbet som udgangspunkt var opbygget i moduler, der på forhånd var definerede, blev der
løbende mulighed for at tilrette, således at forløbet passede til os og fokuserede på, hvad der gav mening for os. Bl.a. valgte vi at slutte med et gruppemodul.

Jeg oplevede klart, at InDuet var i øjenhøjde. For os var det et stort plus, at vi valgte en mindre virksomhed.

Jeg anbefaler gerne InDuet til andre.

Om EcoOnline
EcoOnline er en norsk-ejet it-virksomhed med kontorer i Norge, Sverige, Finland, UK/Irland og Danmark. EcoOnline udvikler software inden for arbejdsmiljø og kemihåndtering.