David Drachmann-Sunne

David Drachmann-Sunne

Chefkonsulent
+45 4290 9112

Chefkonsulent David Drachmann-Sunne er InDuets stærkeste kort, når det kommer til eksport og internationalt salg. Med i alt 40 års
erfaring, blandt andet 13 år som bosat og arbejdende i Tyskland og Østrig. Som CEO med ansvar for etablering af datterselskaber i flere lande, opbygning af organisationer, afsætning og logistik til seks europæiske lande, har han en veludviklet fornemmelse for hvad der virker – og ikke virker.

”Min erfaring er primært praktisk hands on-erfaring og jeg har gennem tiden taget en masse tærsk, som jeg nu som rådgiver gerne vil skåne mine kunder for. Den vigtigste regel er: Der findes ikke noget quickfix, når du gerne vil ind på et nyt marked. Der er ingen vej uden om at lave en grundig analyse. Når dit faktabaserede beslutningsgrundlag er på plads, kan du lave planen og SÅ kan du begynde at eksekvere. Hvis det fortsat giver mening.”

For David Drachmann-Sunne handler succes på eksportmarkederne i høj grad også om kulturel intelligens. At man forstår psykologien og den kultur, der er blandt menneskene i det land, man gerne vil sælge sine produkter i, det gælder eksternt, – men så sandelig også internt i organisationen.

”I Danmark er vi temmelig risikovillige. En undersøgelse viser, at på en skala hvor 1 er helt risikovillig og 100 er absolut ikke
risikovillig, der scorer vi i Danmark 26. Bevæger du dig syd for grænsen til Tyskland er tallet 66. Og i Frankrig er det 83. Så det siger næsten sig selv, at der skal en helt anderledes approach til, hvis man som dansker skal lykkes. Vi skal starte et helt andet sted og kommunikationen er fundamentalt anderledes”.

David Drachmann-Sunnes CV tæller flere ansættelser som CEO og han har derfor i en stor del af sin karriere arbejdet med udvikling af både virksomheder og mennesker.

”At arbejde med udvikling og hjælpe andre til at se muligheder for at komme videre er min største styrke. Og når en kunde til at indser, at der er noget han bør og KAN arbejde videre med for at lykkes, så har jeg haft en god dag på arbejdet. Det er der at jeg for alvor gør en forskel”.